Kedves érdeklődő! Amennyiben segíthetünk, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 999 96 96-os telefonszámon!Elérhetőség bezárása

Üdvözöljük a Szövetség MNYP tagjait!

Fontos tudnivalók

A Szövetség Magánnyugdíjpénztár 2024.06.30-án beolvad a Horizont Magánnyugdíjpénztárba, így tagsági jogviszonyod 2024. július 1-től a Horizont Magánnyugdíjpénztárban automatikusan folytatódik.

A beolvadás oka: A Szövetség Magánnyugdíjpénztár 2024. június 20-i Küldöttközgyűlése végleges döntést hozott a Horizont Magánnyugdíjpénztárba történő beolvadásról a Pénztártagok megtakarításainak hosszú távú védelme és kezelése, valamint a nyugdíjkorhatárt elérő tagok részére történő járadékszolgáltatás biztosítása érdekében. A Horizont Magánnyugdíjpénztár is meghozta a végleges döntést a Szövetség Magánnyugdíjpénztár befogadásáról.

Éves díjak befizetése: A Horizont Magánnyugdíjpénztár az éves tagdíj és a javasolt működési támogatás befizetését minden évben március 31-ig kéri teljesíteni egy évre előre, egy összegben.

Fontos! A beolvadást követően e-mailben és postai úton küldünk minden kedves beolvadó Tagunk részére értesítést, hogy a Horizont éves befizetési rendjéhez igazodva van-e teljesítendő díj. A következő éves díjak befizetése 2025. márciusában lesz esedékes, a teljesítendő díjakról személyre szabott tájékoztatót küldünk hírlevelünk útján, e-mailben.

A befizetendő díjak pontos összegéről Ügyfélportálukon is tájékozódhatsz – az adatmigráció befejezése után – várhatóan 2024.07.15-től a pár perces regisztrációt követően. Befizetéseidet teljesítheted bankkártyával honlapunkon vagy átutalással a lenti adatok megadásával.

Tagdíj: 2400 Ft/év  Befizetés átutalással
Kedvezményezett: HORIZONT Magánnyugdíjpénztár
Számlaszám: 10918001-00000003-09730000
A közlemény rovatban tüntesd fel a nevedet, a tagi azonosítódat, és a befizetés jogcímét: Tagdíj

Kért működési támogatás: 10 600 Ft/év Befizetés átutalással
Kedvezményezett: HORIZONT Magánnyugdíjpénztár
Számlaszám: 10918001-00000003-09730086
A közlemény rovatban tüntesd fel a nevedet, a tagi azonosítódat, a befizetés jogcímét: Működési támogatás

Tagi azonosító (Tagkód)
A beolvadás fordulónapjával minden kedves beolvadó tagunk tagi azonosítója megváltozik. Az új tagi azonosítóról a beolvadást követően küldött levelekben adunk tájékoztatást, de az új tagi azonosító megtalálható az Ügyfélportálon is.
Egyenleg ellenőrzése
  • Az egyenleg – az adatmigráció befejezése után, várhatóan 2024.07.15-től – bármikor ellenőrizhető az Ügyfélportálon pár perces regisztrációt követően.
  • Ugyanitt tájékozódhatsz a befektetési portfóliódról.
  • Adott évi befizetéstől függően mind tagdíj hátralékot, mind a kért működési támogatás hiányzó összegét befizetheted ugyanitt.

Portfóliók

Portfóliók: A jogutód Horizont Magánnyugdíjpénztár a beolvadást követően a megtakarításodat  azonos kockázati besorolású portfolióban kezeli, mint a jogelőd Szövetség Magánnyugdíjpénztár.

Az egyéni számlák vezetése jogszabályi előírás alapján ún. elszámoló egységekben történik. A portfóliók elszámoló egységei napi forint árfolyammal rendelkeznek, amely a befektetés hozamát is napi szinten magában foglalja. Az elszámoló egységek árfolyama honlapunkon tekinthető meg: https://horizontmagannyugdijpenztar.hu/arfolyamok

Amennyiben portfóliót szeretnél váltani, az kezdeményezhető a honlapunkról letölthető Portfólióválasztási adatlapon az előző portfolióváltástól számított 6 hónap elteltét követően. A portfólióváltás költsége a nyugdíjszámla-egyenleged 1 ezreléke, maximum 2 ezer Ft, amely pénztártag számlaegyenlegéből kerül levonásra.


Nyugdíjszolgáltatás
Pénztárunk a nyugdíjkorhatárt elérő tagok részére egyéni számlájuk erejéig pénztári járadékszolgáltatást nyújt. A pénztári járadék havi összege a tag egyéni járadékszolgáltatási számlája egyenlegének és a tagnak a járadék meghatározásakor hónapokban kifejezett hátralévő várható élettartam hányadosaként számított összeg, mely évente aktuáriusi módszerrel újraszámításra kerül.

Fontos, hogy elérjünk! Add meg adataidat és nyerj Te!

Legyél Te az egyik szerencsés nyertes és vidd el a 100 ezer Ft-ot!
Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy 2024.07.01 után regisztrálsz az Ügyfélportálra, ellenőrződ és változás esetén módosítod kapcsolattartási adataid az Ügyfélportálodon!

Nyeremény: 3 szerencsés adategyeztető pénztártag részére 100 ezer Ft-ot utalunk bankszámlájára
Játékszabályzat ITT>

Korábbi adategyeztető nyereményjáték nyertesei:

Sáránszki Zsolt
Báki Dóra
Kereszty Bence Ádám

Gratulálunk nekik!

Játékszabályzat ITT>>