Befizetek bankkártyával

Bankkártyás fizetéskor Önt nem terheli tranzakciós illeték! 

Minden harmadik tag már a bankkártyás befizetést választja.

HOGYAN KÉSZÜL A NYUGDÍJAS ÉVEIRE?

Jól teszi, ha a gondtalan nyugdíjas évekről most, aktív kereső időszakában gondoskodik, hiszen életszínvonala megőrzéséhez az állami nyugdíj önmagában nem biztos, hogy elegendő lesz.

Pénztárunk elkötelezett az iránt, hogy hosszú távon őrizze és gyarapítsa a magánnyugdíjpénztári rendszer mellett döntést hozó pénztártagok vagyonának kezelését. Számítunk azonban a pénztártagok együttműködésére is!

Ne felejtse, ha pénze van nálunk, dolga van nálunk! 


Fontos, hogy a pénztár fenntarthatóságát biztosító éves díjakat minden tagunk befizesse! Mint bizonyára tudja a tagdíj az Ön megtakarítását gyarapítja, a működési támogatás pedig a számlevezetési költségeit fedezi.


CSATLAKOZZON CSAPATUNKHOZ!

A PRÉMIUM Pénztárcsoport szakértelmének, évek óta stabil vezetésének, valamint sikeres működésének köszönhetően, a pénztári szektor megbízható és folyamatosan növekvő szereplőjeként ismert.

Ha szeretne egy jó csapat tagja lenni és olyan munkát végezni, melyet elismernek és anyagilag is megbecsülnek, akkor jelentkezzen még ma!

TOVÁBB AZ AKTUÁLIS ÁLLÁSOKRA

VIDEÓTÁR

Az elmúlt években számos tájékoztató kisfilmet készítettünk, hogy tagjainkkal megismertethessük a pénztár működését, a működtetéssel járó költségek felhasználását és tájékoztathassuk a fontosabb teendőkről.  


TOVÁBB A VIDEÓKRA

FIGYELMÉBE AJÁNLJUK!

Szívesen tenne félre többet nyugdíjas éveire? Tudjon meg többet a pénztárcsoportunkhoz tartozó PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztárról! 

Minden forint után, amit önkéntes nyugdíjpénztári számlájára befizet 20% adókedvezménnel élhet, így egyszerűen növelheti nyugdíjcélú megtakarítását!

A visszaigényelhető adókedvezmény max. összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig.

Éljen a lehetőséggel, használja ki az adókedvezményt!


további információ