A szolgáltatás előnyei


Választható portfóliók

A befizetései mellett vagyongyarapodása függ a portfóliója hozamától. Nálunk több portfólió közül választhatja azt, ami élethelyzetéhez, hozamelvárásához és kockázatvállalási elképzeléseihez leginkább illeszkedik.

Választható portfóliók


Örökölhetőség, kényelem

Pénztártagként számos tagsági előnnyel élhet. Ilyen a kamatadómentesség, az örökölhetőség. Emellett arra törekszünk, hogy tagjaink szolgáltatásainkat a lehető legkevesebb ügyintézéssel vehessék igénybe.

Megtakarítás örökölhetősége
Felhasználás

Nyugdíjszolgáltatások

Nyugdíjszolgáltatás vehető igénybe járadék formájában a nyugdíjkorhatár betöltését követően. A járadékszolgáltatás igénybevételéről, a nyugdíjkorhatár betöltésének feltételeiről bővebben az alábbi gombra kattintva olvashat.           


TB visszalépés

Dönthet úgy, hogy megszünteti tagságát és visszalép az állami TB nyugdíjrendszerbe a 100%-os nyugellátás megállapítása érdekében. Visszalépés esetén jogosult a reálhozam (megtermelt hozam inflációt meghaladó része), a tagdíj-kiegészítés és az önkéntes alapon befizetett tagdíj felvételére. 

TB visszalépés

Hasznos

Elszámoló egységek napi árfolyama
Az elszámoló egységek érvényes árfolyamait visszamenőleg lehet meghatározni. Egy adott napra vonatkozó árfolyamokat a törvényi előírás értelmében négy munkanappal később jelenítjük meg honlapunkon. 


Gyakori kérdések

Bár tagjaink jelentős része tisztában van a tagságot érintő fontosabb kérdésekkel - pl. előnyök, díjak, törvényi szabályozások -  azonban mégis fontosnak tartottuk összegyűjteni az elmúlt években többször felmerülő kérdéseket tagjaink szíves felhasználására. 
Gyakori kérdések